ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα άψογα οργανωμένα τμήματα και εξειδικευμένα στελέχη της διαχειρίζονται με επιτυχία, συνέπεια και αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε περίπτωση παρουσιαστεί.

ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

Η Indemnity παρέχει υπηρεσίες Διαχείρισης Ζημιών για όλους τους Κλάδους Ασφάλισης. Η εταιρεία βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους από την πρώτη στιγμή με εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο, που ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά. Τα εξειδικευμένα στελέχη της διαχειρίζονται με επιτυχία όλες τις διαδικασίες αποζημίωσης, μέχρι της στιγμής της πληρωμής σας. Στόχος μας ο πελάτης να βγαίνει από την διαδικασία πάντα με χαμόγελο.

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Η Indemnity έχει την εμπειρία την στελέχωση και την τεχνολογία να διαχειριστεί με επιτυχία Υπηρεσίες Διαχείρισης Ζημιών για λογαριασμό Ασφαλιστικών Εταιρειών. Τα άψογα οργανωμένα Τμήματα μπορούν να διεκπεραιώσουν οποιοδήποτε αριθμό περιπτώσεων με συνέπεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Με την Indemnity Συνεργαζόμενα Ασφαλιστικά Γραφεία μπορούν να έχουν την σιγουριά ότι οι πελάτες τους θα έχουν το καλύτερο service και θα είναι ικανοποιημένοι. Ήδη η BROKINS Μεσιτική, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σε όλη την Ελλάδα, της έχει αναθέσει την διαχείριση των Ζημιών της.

ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΓΓΕΛΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ

Άμεσα και γρήγορα πλήρης καταγραφή των συμβάντων, Έλεγχος καλύψεων: Ελέγχουμε και σας ενημερώνουμε εάν καλύπτεται η απαίτησή σας βάση των όρων του συμβολαίου σας, συνεργασία με ευρύ δίκτυο πραγματογνωμόνων που καλύπτει όλη την Ελλάδα, τηλεφωνική υποστήριξη/εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αποζημίωσης, παρακολούθηση διαδικασιών αποζημίωσης έως την πληρωμή σας.

Inspired by Cosmart